понеділок, 10 квітня 2017 р.

Весна в книжковому саду

У вінок весняних свят гарно вплітається свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом - дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.
Традиційно такий тиждень пройшов і Цуманській бібліотеці для дітей. В цей період проходили різноманітні масові заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, виховуванні любові і поваги до книги.


Першого дня до бібліотеки завітали учні  першокласники -  ми тепер не тільки учні, ми тепер вже читачі. Бібліотекарі розповіли учням, як правильно користуватися книгою, її значення для кожної людини. Читачі захопилися літературним марафоном " СТОРІНКАМИ УЛЮБЛЕНИХ КАЗОК". Веремій Аліна, Мельник Ангеліна, Євчинська Даша - прочитали вірші про книжку. На кінець екскурсії діти поділилися враженням від побаченого, записалися до бібліотеки та вибрали цікаві книжки.
На другий день читачі бібліотеки ознайомилися з творчістю Г.Х.Андерсена. Зі сторінок книжок Андерсена постає образ видатної людини, великого фантазера, який зумів через усе своє життя пронести дитячу закоханість у таємничий світ казки й щедро поділитися цим зі своїми читачами.
Викладка літератури "Дивний світ Г.Х.Андерсена" ознайомить з особистістю казкаря, його творчістю.


Немає коментарів:

Дописати коментар